Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

13.9.21

Recomanacions setembre 2021

CANOSA, Oriol (autor); SALVADÓ, Gabriel (il·lustrador). L’ILLA DE PAIDONÈSIA. Barcelona: La Galera, 2017.

Si William Golding aixequés el cap... En Nicolau, un nen de nou anys, funda un país només per a nens en una illa deserta del Carib. Aquesta és la premissa d’aquesta esbojarrada i divertida novel·la infantil, narrada exclusivament a través de cartes. Descartant l’avorrit realisme, l’autor construeix un relat desenfadat i irreverent à la Roal Dahl, que reivindica el potencial de la mirada dels infants per construir una societat diferent.


CABRÉ, Toni. OKUPES PARTICULARS. Romanyà- Valls: Bromera, 2018

Un home entra per la finestra al pis de la seva mare, ingressada en una residència, i hi troba un okupa. És una situació estranya: ell és el fill de la propietària, però també actua com un okupa. A partir d’aquí s’estableix un diàleg entre els dos personatges: parlen de la manca d’habitatge, la feina, la superficialitat de les relacions humanes i la soledat; tot amb un punt d’ironia. Toni Cabré és un autor amb una trajectòria sòlida, coherent i consolidada.



BUTLER, Nickolas. CANCIONES DE AMOR A QUEMARROPA. Barcelona: Asteroide, 2014.

Henry, Lee, Kip i Ronny són quatre amics que han crescut a Little Wing, un poble fictici de Wisconsin. Després d’un temps, es tornen a trobar pel casament de Kip. De seguida surten històries passades i diferències entre ells. Una història excel·lent sobre l’amistat, la fidelitat, la família, l’amor i la natura. Butler és un autor compromès que fa crítica social i alhora introdueix components màgics i musicals.