Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

28.9.21

Concurs virtual Correllengua 2021

Amb motiu de la celebració del Correllengua 2021, des de la regidoria de cultura i la Biblioteca La Muntala, s’organitza un concurs virtual de fragments de text d’Isabel Clarà Simó. El concurs es realitzarà a través d’Instagram, del 25 de setembre al 6 d’octubre, i és obert a tots els públics. Les persones que vulguin participar hauran de gravar un vídeo (de 3 minuts de durada màxima) en el qual llegeixin un fragment d’un text d’Isabel-Clara Simó, i penjar-lo a Instagram utilitzant l’etiqueta #svmontaltcorrellengua2021

Es premiarà el vídeo més original amb un llibre electrònic (ebook). El veredicte es farà públic el dia 9 d’octubre durant l’acte del Correllengua.

Podeu llegir les bases del concurs fent clic aquí.