Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

30.8.21

Agenda setembre 2021

PRESENTACIÓ DE LA NOVEL·LA FRANCHU Y EL CASTILLO DE AYALGA, DE MÓNICA RODRÍGUEZ (ACRA)

Divendres, 24 de setembre · 19h · Centre Cívic El Gorg

Amb la presència de l’autora. Presentació a càrrec de Joan Garcia i Antònia Caño.

Si us hi voleu inscriure, podeu enviar un correu a b.st.vicensm@diba.cat, trucar per telèfon al 937 91 23 72, o venir presencialment a la biblioteca.

 

EXPOSICIÓ «DEL BALÍS AL TÚNEL. SANT VICENÇ DE MONTALT, CALDES D’ESTRAC, ARENYS DE MAR»

Del 14 d’agost al 14 d’octubre · Sala polivalent de la Biblioteca La Muntala

Exposició de dibuixos de Núria Gifra del patrimoni edificat entre el tren i el mar de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Arenys de Mar, tal i com era a final del segle XIX i principis del XX.

Suport tècnic: Lluís Grau, Rosa Grau, Xavier Torrentó i Jordi Sellarés.

Horari de visita. L'horari per visitar l'exposició és el següent: de dilluns a divendres, de 16.00h a 20.30h; i dissabtes, de 10.00h a 14.00h (excepte a l'agost, que la biblioteca està tancada els dissabtes).

Visites guiades. També s'ofereixen visites guiades, a càrrec de Xavier Torrentó. Les visites guiades es faran els divendres 20 i 27 d'agost, a les 18h; els dissabtes 11 i 25 de setembre, a les 12h; i el dissabte 9 d'octubre, a les 12h.

Cal demanar hora: podeu fer-ho emplenant aquest formulari, enviant un correu (b.st.vicensm@diba.cat), trucant per telèfon (937 91 23 72) o venint presencialment a la biblioteca.


EXPOSICIÓ EL INFVIERNO SERBIO

Del 26 de juliol al 14 de setembre · Biblioteca La Muntala

Exposició fotogràfica del fotoperiodista Antonio Sempere sobre les condicions en les quals viuen les persones refugiades durant el seu trànsit pels Balcans.