Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

14.5.13

Tres contes per a l'Hora del conte @ 15 maig 2013

La Història d'en Tigre / text: Harriet Blackford ; il·lustracions: Manja Stojic


En Tigre és un cadell petit, fort i ple de ratlles. Viu a la selva de l'Índia. Camina sense fer soroll amb les seves grapes grosses i toves i remena la cua llarga i plena de ratlles. La història d'en Tigre segueix a un jove cadell de tigre des que juga amb la seva família fins que aprèn a viure sol i a tenir cura d'ell mateix. Una introducció perfecta a una espècie en perill d'extinció a través de les experiències d'un tigre mentre es fa gran.

La història d'en Tigre [En línia]. Llibres.cat. Proa. http://scur.cat/BMJ9GA



El petit tigre no vol dormir, vol seguir veient els núvols, els ocells, els arbres... Només quan la seva mare el convenç que quan es dorm es veu tot això i molt més, el petit tigre consentirà a tancar els ulls.

Tanca els ulls [En línia]. Joventut. http://scur.cat/D2YDB5



Com la majoria de gats, el protagonista daquest llibre, dorm, menja, es renta i dorm! Camina per damunt dels fulls de paper on el seu amo acaba descriure, fa la migdiada en els llocs més insospitats de la casa...Però també fa coses més sospitoses, com ara no caure de quatre potes o espantar-se si veu un ratolí. Segur que és un ratolí?

El meu gat és el més bèstia [En línia]. Casa del Libro. http://scur.cat/2XDGA3