Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

14.7.08

Biblioviatges 1. Àfrica. Dimecres, 16 de juliol de 2008, a Ràdio Sant Vicenç

Àfrica
1. Cant de benvinguda de Togo (Balafons et tambours, tema 18, 1.54 min)
2. Prensentació (Antònia)
Biblioviatges és un programa per difondre relats, música, cinema, receptes de cuina, experiències viscudes... d’arreu de món. Avui, per exemple, us presentem Àfrica.

Podeu escoltar-nos, a Ràdio Sant Vicenç, cada dimecres, de 2/4 de 6 a les 6 h. Comencem avui i estarem amb vosaltres fins a finals de setembre.

L’organització de Biblioviatges va a càrrec del personal de la Biblioteca Mpal. La Muntala, d’en Jordi Parcerisa i una servidora, Antònia Caño.

Per a la recerca de fons documental, disposem del catàleg col.lectiu de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona.

I per a la realització de les sessions de ràdio, ens agradaria tenir la col.laboració dels nostres usuaris. Així, si els que ens esteu escoltant sou usuaris nostres i voleu participar, passeu per la biblioteca i ens posarem d’acord sobre un país o continent a triar. Si no sou usuaris de La Muntala, veniu a la biblioteca i us en farem.

Avui, per ajudar-nos a parlar d'Àfrica, tenim la a la Berta Sala.

3. Presentació d'Àfrica i dels països que tractem (Berta)

4. Música: CD Memòries de África. (Tema 1, 3.05 min.)

5. Explicació de conte
En Johari i el seu amic Kilonzo, conte de Nino Maina que va néixer a Muranga, un poble de Kenya (Antònia)

6.Música: CD Balafons et tambours d'Afrique (Tema 1 Dansa de màscares. Senegal. Entrar directament quan Antònia acaba el conte)

7.Referència al tambors africans i presentació i explicació del conte (Berta)

8.Musica: CD Miriam Makeba (Tema 4 Pata Pata, 3.45 min)

9.Explicació de Miriam Makeba(Berta)

10. Recomanacions: llibres, documentals, pel.lícules i CD's que tenim a la biblioteca d'Àfrica (Antònia). De fons sona la música: CD Memorias de África (7 Flying over Africa; a partir del minut 2.50 minut, es treu la música.

11.Acomiadament i agraïment (Berta / Antònia)

12. Música: CD Balafons et tambours d'Afrique (Tema 17, 6.16 min)

Si voleu escoltar aquest programa, en l'enllaç següent us podreu descarregar l'arxiu.

"Biblioviatges - PodOmatic - My Podcast - Episodi 1"


Durada 55 min.