Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

12.9.15

Biblioteques en xarxa

Prestatge virtual d’Idiomes
Comença el curs i penses que ja és hora de millorar l’anglès o parlar alemany? Al prestatge virtual d’Idiomes trobaràs més de 200 recursos per aprendre fins a vuit llengües diferents. I si encara no estàs prou convençut, no et perdis el vídeo que hem gravat amb el cantautor islandès Halldor Mar, conegut per adaptar a l’anglès cançons catalanes de tota la vida. 
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
A la venda a les biblioteques
Si ets dels que sempre surts carregat de llibres de la biblioteca, ara ja pots endur-te'ls a casa amb la bossa dels personatges del portal Gènius. La trobaràs a partir d'aquest mes a les biblioteques, on la pots comprar per 1,5 euros. Amb la venda d'aquesta bossa, les biblioteques compraran més llibres. 
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
A la Biblioteca Virtual
Si has acabat les vacances, no et desanimis. A la Biblioteca Virtual et donem algunes idees perquè encara treguis suc al bon temps. Al prestatge de Cuina i vins trobaràs propostes per gaudir de les tapes i còctels a Barcelona i també et convidem a descobrir les piscines naturals d’aigua dolça que pots trobar per tot Catalunya. Si finalment et quedes a casa, què et sembla preparar algunes postres amb xocolata?  
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Amb el carnet de les biblioteques
El carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals t'obre moltes portes, també les de les sales de cinema. Descobreix totes els cinemes que t’ofereixen descompte amb el carnet de les biblioteques. I recorda que ara, si et descarregues l’app BibliotequesXBM, pots dur el carnet al teu mòbil. Només caldrà que el mostris als establiments corresponents per gaudir de tots els avantatges culturals. 
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email