Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

20.6.13

Últimes incorporacions al fons de novel·la juvenil.

L'Any que vam còrrer perillosament / Manel Joan i Arinyó

Linda descobreix el món de les motos arran del treball dels seus pares al nou circuit. Prompte se sent enlluernada per aquest univers de velocitat i, especialment, per un dels corredors, Roger. Per això, quan li proposa que forme part del seu equip, Linda comença una vida frenètica entre curses i premis, mentre la complicitat entre ambdós creix dia a dia. Ara bé, la prioritat absoluta de Roger és guanyar el campionat del món i no vol que res, tampoc Linda, el descentre del seu objectiu.

L'any que vam córrer perillosament [En línia]. Alzira: Bromera. http://scur.cat/GY37P7


El Blog de Cyrano / Rosa Huertas


¿Sabes quién era Cyrano de Bergerac? Cyrano amaba a la bella Rosane, pero sabía que su amor era imposible; por eso le escribía cartas apasionadas que jamás se atrevía a enviarle. Sofía también escribe a alguien imposible, aunque en realidad se sienta detrás de ella en clase.


El blog de Cyrano [En línia]. Rosa Huertas. http://scur.cat/FNLEC2


Destruïm tots els cotxes / Blake Nelson ; traducció de Francesc Miralles, amb la col·laboració d'Inés Macpherson

Gent jove, estudiants, intel·lectuals, progressistes i tots aquells que us atreviu a acceptar la realitat, us demano que OBRIU ELS ULLS i MIREU cap a on ens porta la situació actual. Els automòbils són els fonaments sobre els quals es basa el nostre estil de vida insostenible. Hem de DESTRUIR tots els cotxes. Tots.

Destruïm tots els cotxes [En línia]. Llegir Cruïlla. http://scur.cat/2K9EJB


Déus i guerrers. 1 / Michelle Paver ; traducció de Montserrat Camps Gaset

Hilas fuig dels guerrers que han arribat a Licònia, han matat el seu gos i l'empaiten per matar-lo, com han matat els altres Marginals de l'illa, pastors de cabres que no han fet mai cap mal a ningú. Hilas fuig i al mateix temps vol trobar la seva germana Issi, que s'ha escapat en una altra direcció. En la seva fugida s'endinsa en el mar, que per a ell és un territori desconegut, i no sap en qui confiar. En el seu amic Telamó, que fins ara l'ha ajudat però que és fill del Senyor del poblat i nebot del cap dels guerrers? En Pirra, filla de la Gran Sacerdotessa, que s'amaga perquè no vol portar la vida que la seva mare li ordena? En Esperit, un dofí que sembla que el vol ajudar des del primer moment? En els déus, als quals sempre ha respectat i obeït?

Déus i guerrers [En línia]. Llibres cat. Proa Espais. http://scur.cat/ZHC2N8


Noel et busca / Àngel Burgas

L'Enric es desperta en un hospital. No recorda gairebé res i només sent un dolor intens per tot el cos. Un desconegut afirma que el coneix i que han compartit pis. Però malgrat la desorientació és capaç de detectar que alguna cosa no va bé... Sinó, perquè hi ha vigilància policial a la porta de la seva habitació? Per què el desconegut li escriu una nota que li diu: Noel et busca? Per què li expliquen que té petits senyals de cirugia facial?

Noel et busca [En línia]. Sala de Premsa La Galera. Blogspot. http://scur.cat/AXE4K0


La Veritable història del Capità Garfi / Pierdomenico Baccalario ; traducció de Jaume Copons

El 28 d'abril de 1829 neix un nen que podria canviar la sort d'Anglaterra: és fill il·legítim del rei George IV, per això l'aparten de la cort. Exiliat a les Índies Orientals, sempre porta a sobre un rellotge antic, l'únic record del seu passat. James Fry, que així és com es diu, amb només tretze anys comença la seva carrera com a pirata, i es converteix en l'home més buscat de l'Imperi. Passarà a la història com: "el jove lord", "el descalç" o "el príncep dels mars"... però ningú sap que en realitat ell és el Capità Garfi.

La veritable història del Capità Garfi [En línia]. Sala de Premsa La Galera. Blogspot. http://scur.cat/748DC8