23/5/13

Fira festa d'estiu @ 29 juny 17 h. a la plaça del poble.


Dissabte 29 de juny, la Plaça del Poble acollirà la FIRA FESTA D’ESTIU 2013, una jornada que marcarà l’inici de la temporada d’estiu i que us convidarà a sortir a passejar, i gaudir d’una bona estona a l’aire lliure.


En aquesta ocasió el casc antic es convertirà en l’escenari ideal pel celebrar-hi el primer TAST DE VINS CATALANS i GASTRONOMIA celebrat a Sant Vicenç. Un espai on es podran degustar  i comprar vins de les D.O. Terra Alta, Montsant, Alella .. Els amants del bon vi, tindreu l’oportunitat de tastar vins de les diferents bodegues participants així com productes de la nostra terra com embotits, formatges, coques,...
  
Una representació del comerç i la restauració local participarà a aquesta fira, concentrant per una tarda l’oferta local al casc antic del nostre poble, així doncs s’hi trobaran parades d’alimentació, de flors, de regals, ....  i per amenitzar la tarda-nit no hi podrà faltar música en viu.

Més a més s’hi durant a terme tallers i la lectura dramatitzada del conte de La Muntala per a petits i grans. La Biblioteca La Muntala, la qual enguany està de celebració, s’hi ha volgut sumar a aquesta jornada festiva per celebrar el seu 10è aniversari.... 

La fira obrirà a les 5 de la tarda i romandrà oberta fins les 10 del vespre. No us la deixeu perdre i... no oblideu els vostres xurripunts, doncs a la FIRA FESTA D’ESTIU serà el moment de bescanviar-los per un obsequi.