Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

23.5.13

Activitats destacades a la biblioteca @ juny


Hora del conte, dimecres 5 i 12 de juny, a les 17.30 h.

Round table (tertúlies per practicar llengües)

En anglès, divendres, 7 de juny, a les 19 h, al Centre Cívic El Gorg, a càrrec de Marion Fitzgerald.

En francès, divendres, 14 de juny, a les 19 h, al Centre Cívic El Gorg, a càrrec de Martine Hug-Simon.

Taller d’escriptura, 13 i 20 de juny, de 19 a 21 h, a càrrec d’en Pius Morera i Prat, poeta i professor de literatura catalana.

Club de literatura hispanoamericana, 28 de juny, a les 18 h, a càrrec de Jean-Phillipe Barnabé, professor de literatura hispanoamericana a la Universitat de Picardie (Amiens).

FIRA-FESTA D’ESTIU, 29  de juny, a la Plaça del Poble, a partir de les 17 hores. Tallers diversos per a infants, lectura dramatitzada del conte de La Muntala a càrrec de Rosa Pou i celebració 10e aniversari, Jam session, tast de vins, comerç de Sant Vicenç: flors, regals, decoració, alimentació,... una mica de tot.