Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

23.4.13

Tres contes per a l'Hora del conte de demà, dimecres 24 d'abril

¿Qué hace un cocodrilo por la noche? / una historia de Kathrin Kiss ; ilustrada por Emilio Urberuaga ; adaptada al castellano por Pepe

Por la noche un cocodrilo puede hacer muchas cosas, pero si es tímido como Coco, se columpia solito y en silencio en medio del parque. Hasta que un día, una niña le descubre y al instante se convierten en grandes amigos. Así Coco aprende que hay un tiempo para la soledad y otro para la amistad.


¿Qué hace un cocodrilo por la noche? [En línia]. Kóninos. http://ves.cat/feF5


Un cocodril neix per accident en el niu d'una família d'ànecs. En Guji Guji és tan feliç que no s'adona que és molt diferent dels seus germans. Però un dia en Guji Guji troba tres malvats cocodrils que l'intenten convèncer de que no és un ànec i li demanen que enganyi a la seva família per a poder devorar-la a l'endemà. Però en Guji Guji se sent incapaç de fer-ho i elabora un intel·ligent pla per a salvar a la seva família. Els cocodrils escaparan per a no tornar mai més i en Guji Guji es convertirà en un heroi i seguirà visquent feliç la seva vida de “cocoànec".

Guji Guji [En línia]. Thule. http://ves.cat/feGE


Alaska, Guatemala, Tanzània, Sibèria, Dakota, Nova Zelanda, la Xina, el Marroc, l'Índia i Romania són els territoris d'on provenen els nens i les nenes d'aquests llibres. Històries per aprendre com es viu a cada lloc, com es vesteixen els seus habitants, quins animals hi ha o què es menja. Una manera positiva d'apropar els petits lectors a nous mons.


Petita Tamazic [En línia]. Combel. Barcelona: Casals. http://ves.cat/feHq