Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

4.3.13

L'Hora del conte @ 6 març 17.30 h.

Dimecres hi ha l'Hora del conte, aquí tens la relació de contes que s'hi narraran.


Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa? de Raquel Díaz Reguera

Carlota estava farta del rosa i d'ésser una princesa. Carlota no volia fer petons als gripaus per veure si eren prínceps blaus. Carlota sempre es preguntava per què no hi havia princeses que rescatessin als prínceps blaus de les urpes del llop o que cacessin dracs o volessin amb globus.

Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa? [En línia] Thule, 2006. <http://ves.cat/dwkB>

Las Lavanderas locas de John Yeoman i Quentin Blake

Ana, Susana, Pili, Mili, Dora, Lora, y Ernestina eran siete lavanderas, las mejores de la comarca. Lavaban sucias sábanas, calcetines apestosos, mugrientos pañuelos y muchas otras prendas que todos iban dejando por ahí. Todos los días. Desde muy temprano. Pero un día se cansaron.

Las lavanderas locas [En línia]. Océano Travesía. México: Océano, 2012. <http://ves.cat/dwkO>

Rosa caramelo d'Adela Turín i Nella Bosnia

Aislada en un jardín, Margarita es la única elefanta del grupo incapaz de conseguir que su piel sea de color rosa caramelo. Cuando sus progenitores desisten de imponerle ese aspecto, por fin descubrirá el significado de la libertad y abrirá el camino de la igualdad para sus compañeras.

Rosa Caramelo, de Adela Turín & Nella Bosnia [En línia]. Kalakandra, 2012. <http://ves.cat/dwk9>