Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

1.3.13

Club de lectura juvenil @ 22 març 17 h.

Recentment es creà el club de lectura juvenil, que acordà reunir-se el proper vint-i-dos de març, un cop finalitzat el segon trimestre.

El principal objectiu de la propera trobada és que els membres del club proposin una sèrie de llibres i es posin d'acord a l'hora d'escollir-ne un per llegir-lo col·lectivament.

Aprofitarem, també, per parlar dels lectors de llibres digitals, una nova forma de lectura que alguns dels membres del club ja practiquen.

Aprofitem per convidar-te a participar-hi. No t'ho pensis, si tens entre dotze i divuit anys i t'agrada llegir, comparteix els teves lectures amb nosaltres.