Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

27.4.10

Guanyadors dels Jocs Florals

Felicitats als guanyadors d'enguany, juntament amb la resta de participants. Ho han fet realment bé, tots plegats! Adjuntem l'acta aixecada pel jurat en què hi trobareu la relació dels guanyadors, tot desitjant que fructifiquin en la fase final. Ànims i endavant!!

Aprofitem per recordar, també, que la biblioteca disposa d'exemplars de la guia de recursos comarcals d'enguany, editada per les biblioteques del Maresme. Tracta el tema de les passejades pels municipis i, a Sant Vicenç, s'ha recollit l'itinerari marcat al tríptic anomenat Ull de serp que parla de la formació de roques i granit.

Com cada any, l'ajuntament ha editat un conte infantil de temàtica local, aquest cop ha estat el torn dels Bòbuls i les Margaridasses, que han estat els protagonistes de la història. Els autors, veïns de St. Vicenç, són l'Amèrico Carles, escriptor, i la Gina Pórtera, il·lustradora. Han aconseguit un llibre que fa patxoca.

Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt - Els IV Jocs Florals de Sant Vicenç ja tenen guanyadors