Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

22.4.10

Diada de Sant Jordi


PER SANT JORDI SORTIREM AL CARRER
Demà divendres, al matí, ens trobareu amb les novetats a la Plaça del Poble. També amb la il.lustració del llibre Sant Vicenç festiu.

No serem els únics de sortir al carrer, també hi seran Ràdio Sant Vicenç que emetrà un programa en directe; l'Associació de veïns Fem Sant Vicenç que vendrà llibres;  i els escolars que vindran a remenar. Quina festa! No us la perdeu.

I el dissabte, 24 d'abril, a les 18 h, al teatre del Centre Cívic El Gorg, II Festa de les lletres on lliurarem el premis dels IV Jocs Florals que després, presentarem a la XXVII a Mostra Literària de Maresme, mes informació.