Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

25.3.10

l'hora del conte, 25 de març

Ahir era un dia gris molt adient per narrar El Mag dels colors, d'Arnold Lobel, una història que parla de la importància dels colors en les nostres vides. És molt útil per reflexionar sobre la diversitat, equiparada als colors de l'arc de st. Martí, doncs la suma de tots ells forma una bonica estampa.

Us imagineu la cara que farien els infants si es trobessin de cop i volta amb una pantalla de televisió en què l'escala de grisos fós l'unica varietat cromàtica? Fa riure, no trobeu?


En segon lloc El mejor de los secretos, d'Angela McAllister i l'il·lustrador Gary Blythe, un conte magníficament il·lustrat que ens fa preguntar-nos si el llibre que tenim al davant està fet a partir de dibuixos o bé de fotografies, doncs és tan real... I curiosament la temàtica és màgica! Total, un dels millors llibres del fons d'imaginació infantil.

Finalment, ¿Qué pasa aquí, abuelo?, de David Legge, seguint amb la matèria màgica, aquest cop des de la perspectiva humorística. Els avis acostumen a tenir les seves rareses, però cap d'elles s'acosta a les d'aquest bon home, que té una casa molt i molt peculiar.

Un plaer, i fins la propera!