Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

17.11.09

MILLENNIUM



-->A partir demà dimecres, 18 de novembre les biblioteques de la xarxa de la Diputació de Barcelona deixem el sistema informàtic, anomenat VTLS, i utilitzem un nou sistema, anomenat Millennium. Els usuaris gaudireu d’un nou catàleg (webpac), de nom Aladí, que portarà novetats en gestions en línia i també en la cerca de documents.

· Quines novetats ofereix Millennium?
En primer lloc la possibilitat de gaudir de més documents durant més temps.
Concretament, per carnet, es podrà agafar 15 documents en paper i 15 documents audiovisuals per un termini de 30 díes amb 3 possibles renovacions sempre que no estigui reservat.
Una altra novetat és l’enviament de correus electrònics per comunicar que ja es té preparada les reserves que s’hagin fet de documents o l’arribada dels llibres demanats a altres biblioteques com a préstec interbibliotecaris. Per gaudir d’aquest servei s’ha de tenir registrat l’adreça electrònica en el carnet al Millennium.

· Què s’ha d’evitar amb Millennium?
No tots són avantatges amb el nou programa de préstec. A partir de dimecres en cada préstec existirà un risc: per cada document, ja sigui paper o audiovisual, es penalitza el retard en la devolució amb 1 punt per dia i per document.
En el nou sistema, Millennium, els documents que es tornin amb retard aniran acumulant punts de sanció (1 per document). Quan s’arriba als 50 punts el sistema penalitza el carnet de l’usuari amb 15 dies de bloqueig.

-->







· Benvingut Aladí!
Es pot consultar també des de casa a través de la web de la Diputació de Barcelona a partir del dimecres, 18 de novembre.
Aladí disposa de l’apartat El teu espai on podreu interactuar amb Millenium, es a dir, gestionar els vostres préstecs, fer renovacions i demanar documents en altres biblioteques. Aladí implica també un nou sistema de validació: el carnet de la biblioteca i el PIN de l’usuari que serà la data del seu naixement.
El catàleg seguirà funcionant com a eina de cerca i ens oferirà recursos d’informació, bases de dades, guies de lectura, imatge de la coberta del document entre d’altres blocs d’informació.