30/11/06

Dijous, 1 de febrer de 2007: Trobada de lectors amb l'escriptor Jaume CabréEn aquesta trobada, Jaume Cabré ens parlarà de la seva última novel.la Les veus del Pamano. Si voleu saber de que tracta, aquí teniu una ressenya:

CABRÉ, J. Les veus del Pamano. 697 p. Barcelona: Enciclopèdia Catalana, 2004. (Proa; 410).
ISBN: 84-8437-473-4

Novel.la que explica una història de conflicte polític en un petit poble del Pallars Sobirà durant el règim franquista. L’Oriol Fontelles, mestre rural i protagonista d’aquesta història, es veu implicat en un assassinat i la seva vida canvia des d’aleshores. Després de molts anys els esdeveniments es converteixen en actualitat a causa de les investigacions d’una mestra escolar que troba per casualitat el diari secret del mestre. Amagat tots aquests anys darrera de la pissarra escolar, el diari permetrà a la Tina, la mestra, conèixer quina va ser la història personal del falangista Fontelles i la forma com va ser utilitzada en funció d’interessos particulars. És una novel.la apassionant que captivarà al lector amb la seva capacitat per viatjar en el temps segons el caprici de l’autor i la visió omnipotent que permet conèixer les accions i les intencions dels personatges.


A la biblioteca també hem preparat una sèrie de recursos per si us voleu documentar:


Ens agradaria que ens donéssiu la vostra opinió i aprofitem dir-vos que si voleu col.laborar amb nosaltres en la preparació d'aquesta trobada, estem oberts al vostres suggeriments.