Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

26.7.21

Memòria 2020

Com cada any, des de la biblioteca us compartim la memòria de l’any anterior, un document que ens serveix per fer balanç, per reflexionar, i per planificar properes accions per millorar els recursos i serveis que presenta la biblioteca.

La memòria de l’any 2020 ve marcada per la pandèmia de la Covid-19, que ens va obligar a tancar els serveis presencials durant uns mesos, a treballar des de casa, i a aprofitar el potencial de l’espai virtual. Durant aquest temps, les biblioteques de la xarxa vam potenciar la Biblioteca Virtual (i La Muntala especialment, perquè des de fa anys coordina el prestatge virtual de novel·la), i vam seguir treballant amb la convicció que tots necessitàvem més que mai la funció guaridora de la literatura en moments difícils. De mica en mica, i seguint les instruccions de la Gerència del Servei de Biblioteques, vam anar recuperant la normalitat, i, donades les circumstàncies, si analitzem el nombre de préstecs i la participació dels usuaris, podem estar satisfets del rendiment de la biblioteca durant el 2020. Va ser un any difícil per a tots, però ara ens sentim amb força i amb ganes de millorar el que tenim: per això, durant l’any 2021, a través de les subvencions del Pla complementari, ens hem proposat implementar la radiofreqüència, i instal·lar ordinadors portàtils per convertir la biblioteca en un punt ACTIC el 2022.

Podeu llegir la memòria fent clic aquí.