Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

19.12.15

Activitats @ gener

Maridatge literari

Et proposem una vetllada dedicada a la literatura i a la cultura del vi. L’Arnau Barangé, sommelier, i l’Eduard Márquez, escriptor, seran els encarregats de fer-la possible.

Ens presentaran vins de la Rioja, cinc o sis cellers. Tastarem vins diferents del mateix raïm (tempranillo ) i analitzarem les diferents interpretacions i visions, de cadascuna de les famílies.  Alhora, ens parlaran de novel·les que tracten de la relació mare - fills.

Dia i lloc: Dissabte 16 de gener, a les 20h, al teatre del Centre Cívic Els Gorg.
Com inscriure’s: Has de venir a la biblioteca per adquirir un tiquet, a partir del 7 de gener. Preu per persona 5 euros. Places limitades.

Bibliogimcana familiar: hip hop

Enguany el tema de la bibliogimcana familiar de Festa Major és el Hip Hop. Podràs assistir a un taller de creació de música a càrrec d’Edgar Real i a una classe de dansa conduïda per l’Anna Hervás. També hi trobaràs una exposició de documents que et permetran aprofundir el coneixement de la cultura hip hop.

Dia i lloc: Dissabte 23 de gener de 10 a 13.30h, al Centre Cívic El Gorg.
Com inscriure’s: Apunta’t a la biblioteca, a partir de l’11 de gener. Activitat Gratuïta. Places limitades.

Taller d’escriptura

Comencem el Taller d’escriptura de 44 hores de durada, que seran degudament acreditades amb un certificat de participació. Podràs desenvolupar la creativitat i la imaginació i millorar les habilitats d’escriptura. El taller ha estat encarregat a Pius Morera Prat, filòleg, poeta, professor de llengua i literatura i escriptor.

Dia i lloc: Cada dijous de 19 a 21h, al Centre Cívic El Gorg.
Inici i com inscriure’s: Comença el 21 de gener. Has de venir a apuntar-te abans a la biblioteca. Activitat Gratuïta.

Round table

Les tertúlies són una eina excel·lent per aprendre una llengua. A la biblioteca fem tertúlies en alemany a càrrec de Rocío Rodríguez, en anglès a càrrec d’Emili Juan i Tim Henley i en francès a càrrec de Rocío Rodríguez.

Dia i lloc: Alemany divendres 8, anglès divendres 15 i francès divendres 29. Sempre comencem a les 19h a l’aula 2 del Centre Cívic El Gorg.

No cal inscriure’s. Activitat gratuïta.