Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

15.1.15

Biblioteques en xarxa.

A la Biblioteca Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat, 21 de gener, 19h
Javier Sierra explica els secrets de la Història al Club del llibre
Sierra és l’únic autor espanyol contemporani que ha situat les seves novel·les entre els deu llibres més venuts als Estats Units. La trobada amb l’autor se celebra en el marc del cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques promogut per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de diverses editorials, en aquest cas amb l’Editorial Planeta. El seu darrer llibre és “La pirámide inmortal: el secreto egipcio de Napoleón”. 
Més informació
Per als nens i nenes
El conte del Gènius, en versió digital
Si durant aquestes festes no has pogut recollir a la biblioteca un exemplar del conte “El llamp màgic. Les històries d’en Gènius”, ara pots descarregar-te’l des del portal infantil Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals. El conte, escrit per Anna Manso i il·lustrat per Txesco Montalt, presenta els quatre protagonistes del web: la Valentina, en PlayMe, en Bit i en Gènius. Explica l'aventura que unirà els quatre amics per sempre més i que s'origina amb una tempesta que ho capgira tot. 
Més informació
Entrevistes virtuals a escriptors
Envia la teva pregunta a Paolo Giordano
Què vols saber de l'autor de "La solitud dels nombres primers"? Fins al 23 de gener pots enviar les teves preguntes a Paolo Giordano, un dels fenòmens editorials més rellevants dels darrers temps a Itàlia. Per fer-ho només has de ser major de 14 anys i escriure la teva pregunta al formulari que trobaràs a la Biblioteca Virtual. Les respostes de l’autor es publicaran el 26 de gener a la web.

La seva segona novel·la, “El cos humà”, canvia totalment d’escenari: segueix la trajectòria d’un escamot de soldats joves destinats a l’Afganistan.
Més informació
Subscriu-te al butlletí de novel·la
T’agrada llegir novel·les?
Aquest mes de gener enviarem el primer butlletí electrònic centrat exclusivament en novel·les, perquè siguis el primer en saber quins títols et recomanen els bibliotecaris i coneguis les curiositats sobre els autors i les seves obres o les millors app sobre aquest gènere. Si el vols rebre, subscriu-te al butlletí de novel·la des del botó “Subscripció a butlletins” dins l’espai El meu compte del Catàleg Aladí. També podràs escollir els butlletins de cinema, música, còmics i un per a nens i nenes, que farem properament.  
Més informació