Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

14.12.13

Premi San Jordi


VICENÇ PAGÈS JORDÀ GUANYA EL PREMI SANT JORDI

L’escriptor figuerenc Vicenç Pagès (Figueres, 1963) va rebre ahir, a la Nit de Santa Llúcia, el premi Sant Jordi per la novel·la Dies de frontera. És la 63a edició d’un premi literari atorgat per Òmnium Cultural, amb el suport d’Enciclopèdia Catalana, i dotat 60.000 euros. Inicialment aquest premi fou anomenat Joanot Martorell i des de l’any 1960 s’anomena Sant Jordi de novel·la.

Dies de frontera serà publicada al febrer per Proa. Narra la història de la Teresa i en Pau, dos joves de trenta anys que viuen en parella i són el paradigma de la seva generació. La frontera del títol fa referència a la situació dels protagonistes que no són ni joves ni madurs, també hi ha una metàfora amb el paisatge de l’Empordà, on està situada la història.

A les xarxa de biblioteques pots trobar Els jugadors de whist, novel·la on apareixen aspectes de la quotidianitat i la provisionalitat d’aquesta generació dels “trentins”.

*******

Notícia elaborada a partir de l’article publicat al diari Ara el dissabte, 14 de desembre.