Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

8.10.13

Tres contes per a L'Hora del conte de demà dimecres

Papá, por favor, consígueme la luna / Eric Carle

Mónica quería jugar con la luna, así que le pidió a su papá que se la bajase. El papá trajo una escalera larguísima y trepó hasta llegar a ella. La luna era demasiado grande, pero le prometió que cada noche se haría más pequeña y entonces se la podría llevar… Un libro con páginas desplegables que muestra claramente dónde debe estar la luna.

Papá, por favor, consígueme la luna. Kóninos. http://scur.cat/9Y4EP6


Lluna plena / Antoine Guilloppé

¿Que es lo que alerta a los animales del bosque en una noche tranquila? Espectacular libro en blanco y negro, con un texto lleno de ternura e ilustraciones troqueladas con laser. Quizá uno de los libros más espectaculares del mercado.

Álbum ilustrado con troqueles. MacMillan Literatura Infantil y Juvenil. http://scur.cat/2A6HLY

L'Home de la Lluna : un dia de la vida d'en Bob / Simon Bartram

Segur que heu sentit a parlar d'en Bob. Potser el coneixeu més bé com l'Home de la Lluna! En Bob té una feina molt especial: tenir cura de la Lluna.Ell sap tot el que es pot saber de la Lluna. Però, innocent com és, hi ha una cosa que ignora: els extraterrestres!

L'home de la Lluna. La Galera. Grup Enciclopedia Catalana. http://scur.cat/GJG4KA