Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

14.8.13

Bibliogimcana "Coneguem Espriu"


Ha estat un èxit. Durant tot el matí 39 participants, en grup, van fer proves de buscar informació a la biblioteca, representar un poema i construir unes ulleres al centre cívic i, finalment, nedar fent jocs a la piscina municipal. El nom de cada grup, l’havíem extret del títol d’un obra d’Espriu: Ariadna, Tereseta, Esther, Mariàngela, Antígona, Letízia i Laia.

Amb aquesta activitat pretenem enfortir la cohesió social i fer difusió de la biblioteca, tot educant diferents facetes de la persona: intel·lectual, comunicativa, esportiva... Fa molts anys que organitzem una bibliogimcana infantil cada estiu, al voltant de la Festa Major, a mitjans d’agost, aquesta és la 12a edició.

Volem agrair a tots els voluntaris la seva col·laboració que  fa possible la realització de l’activitat.


 Creus que aquestes ulleres haurien agradat Espriu?






En finalitzar les proves, tothom delerós per saber quin grup havia guanyat.