28/1/13

Bibliogimcana: Literatura futbolera.


El dissabte 26 de gener, a les 10 h, el participants a la Gimcana Literatura Futbolera de Festa Major, es presentaven a la Biblioteca La Muntala amb ganes de passar s’ho bé.


Cada grup tenia la seva peculiaritat, per això es van triar un nom: Papiflowers; Los chicos de la Isabel; Xurrifutbol; Santviroig i Olímpics.


Després es van traslladar al recinte del Club Futbol Santvicentí on els monitors del club tenien preparades unes proves, esportives i intel·lectuals al museu del club. Des de les 10.30 fins a les 12.30 h, els equips van esforçar-se per realitzar les proves i respondre a les preguntes sobre la història del club.

Un cop finalitzades les proves i després de la valoració del Jurat, format per la regidora d’Educació Mª Lluïsa Grimal i en Josep Grau, veí del poble i membre de la junta directiva de l’Associació Excursionista Montaltrek, el senyor alcalde Miquel Àngel Martínez procedí al lliurament de premis. A l’acte també assistiren el regidor de cultura Amadeu Clofent, així com un membre de junta directiva del Club de Futbol Santvicentí.

La classificació dels grups va se la següent:

1r. XURRIFUTBOL
2n OLÍMPICS
3r SANTVIROIG
4t LOS CHICOS DE LA ISABEL
5è PAPIFLOWERS