Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

17.1.13

Literatura futbolera.


Dissabte 26 de gener, a les 10 h., se celebra la tradicional bibliogimcana familiar.

Aquesta activitat forma part del programa de festa major de Sant Vicenç de Montalt.

Fa més de 10 anys que a la Biblioteca Municipal La Muntala organitzem bibliogimcanes. Al llarg d’aquests anys han col·laborat diferents entitats i associacions de Sant Vicenç de Montalt: els Geganters, els excursionistes de Montaltrek, els ciclistes Xurribikers, el Club de petanca, els Amics dels Pesebres... Enguany col·laboren els del Club de Futbol Santvicentí.

Amb aquest treball pretenem acostar-nos a ciutadans d’ambients diferents i donar-nos a conèixer, així com captar quines són les seves necessitats. Les proves de les bibliogimcanes es fonamenten en el món de la biblioteca i incorporen elements de l’entitat que hi participa. Volem compartir interessos, almenys durant unes hores.

En aquesta bibliogimcana familiar del 26 de gener de 2013, podràs fer proves al camp de futbol Santvicentí, així com visitar el seu museu i aprendre coses del que ha estat la seva història.

No te la perdis! Vine a inscriure’t a la biblioteca, a partir del 19 de gener.

T’hi esperem!