Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

14.12.12

Aquest Nadal no hi nen sense conte

Des de l'editorial Sigueleyendo ens ha arribat una proposta solidària per col·laborar en la campanya de Nadal Aquest Nadal no hi ha nen sense conte (www.cuentosicontes.com).

La campanya consisteix en oferir a les famílies sense recursos la possibilitat de recollir un llibre/conte/còmic per als seus fills de forma gratuïta. Per això, muntaran una parada al carrer Cucurulla amb Portal d'Àngel de Barcelona del 20 de desembre al 5 de gener. A la parada es recolliran, per una banda, els llibres que portin els ciutadans i, per l'altre, es donaran a qui els demanin. Després dels dies concrets de la campanya, tots els llibres seran lliurats a la Fedaya i a Càritas per tal de que els vehiculin cap a les famílies que ells assisteixen. També tenen pensat fer una altra campanya a l'estiu.




Les biblioteques som punts de recollida de llibres per a qui vulgui col.laborar.