Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

16.7.12

XI bibliogimcana. Enigmes: llegeix i descobreix.


Al segle XXI les formes d’aprendre han canviat, estem arribant al punt en què ens qüestionem el paper de l’escola. Hi ha qui diu que l’escola educa i per formar-se, no hi res millor que tenir un mentor, un conductor.

A la Biblioteca La Muntala aquest estiu et farem de guia perquè descobreixis tots els misteris que hi ha als llibres de detectius. Volem que a més d’esbrinar qui ha estat l’autor del crim o robatori, practiquis tècniques de recerca, de comunicació, de treball en equip, d’exposició d’informació.

Així doncs, vine a la bibliogimcana Llegeix i descobreix de La Muntala i forma’t!


El Enigma del séptimo paso / Tonke Dragt

Francisco del Guindo és un mestre d'escola que rep una carta sorprenent, un personatge desconegut el convida a una reunió sense motiu aparent i, esbrinant de qui es tracta, s'adonarà que la realitat sovint és aparença, o és a l'inrevés? que l'aparença no és ben bé la realitat...

Corazón de tinta / Cornelia Funke

La petita Meggie perd el seu pare de forma misteriosa, el motiu, l'atracció que un antic llibre anomenat Corazón de tinta genera en un personatge estrany anomenat Capricorni; un llibre que tracta de la lluita per les persones estimades i la força que ens donen els llibres quan aquesta defalleix.

El Misteri de la cambra groga / Gaston Leroux

La lògica indica que és impossible d'entrar en una habitació tancada, però la realitat és tossuda i un assassinat ha estat comès d'aquesta forma, sense evidència de la possible escapatòria del seu autor.

L'Ull del corb / Shane Peacock

El jove sherlock Holmes es desviu perquè es resolgui un cas d'assassinat que ha commocionat la ciutat de Londres, tot i que sembla evident qui n'ha estat el culpable; el comportament dels corbs, però, el portarà a descobrir una troballa que el farà dubtar sobre l'acusació sobre un jove àrab.

Harry Potter i la pedra filosofal / J.K. Rowling


Harry Potter està envoltat de misteri des de que sobrevisquè, sent un infant, a l'atac del bruixot Voldemort, doncs té una habilitat innata per atraure al seu voltant una sèrie de fets i personatges d'allò més estranys que mica en mica deixen entreveure quin gran mag pot arribar a ser.