Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

9.7.12

Guia de lectura: novel·la de temàtica esportiva.

Cada dia som més conscients que la qualitat de vida de les persones passa pel desenvolupament integral, aspectes físics, psíquics i emocionals. A la biblioteca volem ajudar-te, et presentem aquesta guia de novel·les que tracten sobre diferents formes de fer esport. Així mateix aquests dies pots visitar l’exposició “L’esport al servei del desenvolupament i la pau”.

La Pista de hielo / Roberto Bolaño

A la localitat de Blanes un regidor decideix de construir d'amagatotis, en un edifici històric, una pista de gel, amb motiu de contribuir a l'èxit esportiu de la noia a qui pretén, una jove patinadora blanenca.

Los Valles por donde se pone el sol / Pep Coll


La prescripció mèdica du el protagonista a realitzar una llarga excursió que travessa els Pirineus de punta a punta.

Si los muertos no resucitan / Philip Kerr ; traducción de Concha Cardeñoso Sáenz de Miera

Novel·la de gènere negre ambientada en els jocs olímpics celebrats a Berlín l'any 1936 que van tenir com a protagonista a Jessie Owens, responsable de desmitificar la supremacia blanca pregonada pel govern encapçalat per Adolf Hitler, organitzador dels jocs.

La Mort del corredor de fons / Jordi de Manuel

Hakim és un jove marroquí nouvingut que somia en esdevenir atleta mentre lluita per sobreviure en un nou món que conté perills que hauria imaginat mai.

El Bailarín / Colum McCann ; traducción de Jordi Fibla

Novel·la biogràfica del famós ballarí clàssic Rudi Nureyev (Irkutsk, Siberia 1938 - Levallois-Perret 1993), que aconseguí notorietat mundial tot i provenir d'una família humil originària d'una recòndita regió russa, viure d'a prop la guerra i patir la censura de la Unió Soviètica.

Milagro en los Andes : mis 72 días en la montaña y mi largo regreso a casa / Nando Parrado, con la colaboración de Vince Rause

En les condicions més extremes un grup d'esportistes d'elit supera amb èxit l'accident patit en l'avió que els duia a casa després d'un partit de rugby

La Solitud del corredor de fons / Alan Sillitoe ; traducció d'Avel·lí Artís-Gener

L'atletisme serveix en Colin per albirar la sortida del reformatori de menors on és internat. 

Els Fills del capità Grant / Jules Verne ; traducció de Jesús Moncada

Relat d'una exploració de socors a un vaixell naufragat a les costes de la Patagònia.

Tenim un nom / Vicenç Villatoro 

Història d'una reconciliació familiar a través de l'afició a l'esport.