Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

18.11.10

horadelconte 17 NOV llibres recomanats

L'Àfrica d'en Zigomar, de Philippe Corentin, és un dels contes clàssics al llarg de tots aquests anys d'activitat, passen els anys, els nens es fan grans, però els infants continuen passant-ho molt bé escoltant-lo.

En aquesta època de l'any és molt recomanable d'explicar doncs tracta de la migració de les orenetes i com un petit ratolí anomenat Pipioli emprèn un viatge a coll-i-bé de la merla Zigomar. Amb l'objectiu de seguir el rastre dels ocells, faran cap a l'Àfrica sense adonar-se que van en direcció contrària, cap al pol Nord.
Una delícia de conte.

Com el segon, Cosita linda d'Anthony Browne, un autor que ens agrada moltíssim. Tracta de l'amistat i la companyonia entre un goril·la en captiveri que té com a company de gàbia una monada de gat.

Podem preguntar-nos, en acabat, si persones tan diferents poden arribar a
entrendre's? I per què no oi? Doncs aquesta és la qüestió, ensenyar els infants que precisament en la diferència està la riquesa.

I per acabar, Un regal molt gros, de Carl Norac i Émile Jadoul, il·lustrador.

Fins la setmana vinent!