Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

12.5.10

l'hora del conte 12 MG 2010


Cosita Linda és el primer dels contes narrats avui, a l'hora del conte. Llibre escrit per Anthony Browne, il·lustrador, autor de nombrosos llibres d'imaginació infantil que curiosament tenen com a protagonistes a goril·les i ximpanzès.

 
Little Beauty (orig.) és la història d'un solitari goril·la que rep com a regal una mascota, un bonic gatet que el farà d'allò més feliç; tots dos seran còmplice d'un petit incident domèstic.


Seguidament el conte La mare mai no em vadir... de Babette Cole, una sèrie de divertides situacions en què els nens protagonistes es fan preguntes sobre la vida, i algunes certament compromeses! Mummy never told me (orig.)

Finalment, s'han estrenat dues narradores, la Judith i la Maria, que han narrat El pinzell màgic de Françoise Jay i Zhong Jie (il·lus.). Le pinceau magique (orig.) és una narració tradicional xinesa de Hong Xuntao que explica les habilitats d'un pintor precoç que té la virtut de fer realitat tot allò que surt dels seu pinzell.

Fins la setmana vinent!