Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

21.4.10

l'hora del conte, 21 d'abril

Avui fa bo, el temps primaveral i la joia dels infants, els amics de les rondalles i els pares, les mares i els avis acompanyant les criatures són els ingredients que afavoreixen l'èxit de l'activitat. Gràcies per assistir i participar-hi!

Una bonica història per començar, els Somnis de colors de la Maisy de l'autora Lucy Cousins, un senzill conte destinat als més petits que destaca per la vivacitat de les il·lustracions.

Els colors de l'arc de st. Martí acompanyats dels amics de la Maisy, com l'esquirol Cyril, l'elefant Eddie, la lloca Tallulah o el cocodril Charley, creen una atmòsfera de felicitat que acaba en un despertar vitalista i optimista.

Finalment, una llegenda de st. Jordi, tot fent boca mentres esperem la celebració d'una diada tan nostrada, el proper divendres dia 23 d'abril.

Es tracta del llibre Sant Jordi i el Drac Gandul, escrita per l'escocès Kenneth Grahame l'any 1898 i il·lustrat per Ernest H. Shepard, un conte que tracta d'un vailet amic dels llibres, un drac panxacontent i un cavaller pacífic.

Bona diada!