Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

7.4.10

7 d'abril. l'hora del conte

Tot commemorant el dia del llibre infantil i juvenil, celebrat el passat dia 2, la biblioteca hi ha participat amb la lectura del manifest un llibre t'espera, cerca'l! No us perdeu la lectura que n'ha fet la Gemma, del text de l'escriptor Eliacer Cansino.

Unes breus paraules que ens parlen de veles i vents, de vaixells com la Hispaniola que aconsegueixen despertar el gust per la lectura de la mà de viatges imaginaris.

Una bella metàfora, el llibre entès com un vaixell.


Tot seguit s'han narrat dos contes de Hans C. Andersen, clàssics i tradicionals, cosa que no deixen de ser de l'interès dels infants: L'aneguet lleig i na Ditona, il·lustrats tots dos per en Max.

Fins la propera!