Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

10.3.10

L'hora del conte, 10 de març



Sessió realitzada en un setmana complicada, hi han participat molts, d'infants, amb una bona colla de pares que s'han estrenat. Celebrem que hi hagi noves cares, juntament amb la presència del infants més assidus.

Émile Jadoul, Només un trosset.

Adient en aquest temps extrem que hem viscut, una gallina disposa d'una bufanda que comparteix amb una sèrie d'animalons del bosc, fins que arriba la guineu.


El punt moral del llibre es troba en el moment en què podem veure les mateixes persones que ens han fet la guitza amb ulls diferents.


Un regal molt gros, de Carl Norac i il·lustrat per Émile Jadoul.

I tan gros, un enginyós pare arriba a casa amb un ós de debò, però ai! de seguida els pares se'n desdiran d'haver seguit al peu de la lletra els desitjos dels menuts.

Una bonica història que porta a reflexionar sobre la tasca educativa dels pares, sovint les accions tenen conseqüències inesperades!
El secreto, d'Éric Battut.

Diuen que els secrets acaben sent de domini públic, doncs aquest n'és un bon exemple. Com més s'esforça el ratolí protagonista a mantenir en secret la seva troballa, més evident és per la resta el que amaga.