Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

3.12.08

Contes de la Mediterrània 11. Dimecres, 3 de desembre de 2008



Continuem amb els contes de la Mediterrània i comencem a introduir el tema dels ésser màgics, fantàstics. Creieu en els fantasmes?

Del llibre de la Mercè Arànega Històries per explicar... Abans de dormir expliquem "Un fantasma" la història d'una nena, la Júlia, que quan se’n va a dormir somnia que ve un fantasma a empaitar-la.

La segona història és de Mil anys de contes "La reina de les abelles". Explica la història dels tres fills d’un rei que se’n van a córrer món.

Finalment, del llibre de Fiona Waters i Fabián Negrín Contes de màgia d'arreu del món, hem seleccionat una antiga història de fades d'Italia "El clavell daurat".

Els comentaris de l'Andrea, en Guillem, la Judith i en Lucas amenitzen la sessió. En acabat, música des de ràdio Sant Vicenç, de la col.lecció Baby Einstein una adaptació de Vivaldi i una altra de Mozart.