Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

11.11.08

Contes de la Mediterrània 7: el Magrib. 05.11.2008

L'activitat va començar amb la presentació del llibre Nens del món, editat per La Galera. Aquest és caracteritza per mostrar nombrosos infants de tot el món en situacions que els són familiars: menjant, jugant, amb la família, o simplement posant per la càmera fotogràfica. La principal característica és la imatge, mostra el colorisme i les activitats diverses dels nens i nenes de món.

Seguidament es va procedir a la lectura del llibre La reina Rodamón al Marroc, de Montse Ganges, que explica una història ambientada allí. Són nombrosos els elements culturals que s'hi descriuen i n'és ric en detalls i noms propis. És realment màgic, l'aventura de la nena protagonista es ben excitant. Complementant la lectura, l'experiència dels xiquets en la matèria va servir per fer més viu el relat.

Finalment, l'acte va finalitzar amb la lectura de Nasreddín i el seu
ase, conte que tracta de les aventures d'aquest popular personatge de la literatura àrab.

Ha estat una activitat realment enriquidora.