Jocs FloralsLa biblioteca participa en la Mostra Literària del Maresme des de l’any 2001. Aquest certamen té dues parts, la primera es fa als diferents municipis del Maresme. Es trien el primer i segon premi de cada modalitat (poesia i prosa) entre tots els treballs que es presenten. La segona l’organitza el Consell Comarcal del Maresme i hi participen tots els guanyadors dels municipis de la comarca. La fase municipal se celebra a l’abril i la comarcal al novembre.

És un dels certamens més antics de la comarca, fa més de 30 anys que s’organitza. A la majoria de municipis és l’ajuntament qui l’organitza, i en algun cas la responsabilitat es comparteix. A la biblioteca organitzem la Mostra Literària des del 2001. L’any 2007 vam canviar el nom pel de Jocs Florals. El nombre de participants ha anat creixent amb els anys, ara també hi col•laboren els centres educatius.

Acabem de celebrar els VIII Jocs Florals. En aquest temps de canvis continus, hi ha coses que perduren, com la necessitat que tenim les persones d’expressar-nos i el fet d’utilitzar la paraula per fer-ho.

I com cada any, per la diada de Sant Jordi, l'ajuntament de Sant Vicenç de Montalt publica un CONTE de temàtica local. Podeu accedir a tots els contes clicant aquí!

 

Actualització 16 de juny de 2014.