Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

31.3.20

PREGUNTES FREQÜENTS


1.- Què he de fer amb els llibres que no he pogut retornar pel tancament de les biblioteques?
Com a mesura per contenir l’expansió del COVID-19, des de divendres 13 de març i fins a nou avís les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona romandran tancades. En relació a aquest tancament tingues en compte que els documents que tens en préstec pots conservar-los a casa fins que les biblioteques puguin reobrir. Ampliem el termini de retorn dels documents prestats fins al 21 d'abril (excepte en el cas d’aquells documents que ja estaven reclamats). Si reps algun avís de retorn de documents, no en facis cas durant aquest temps.

2.- Com puc saber quin és el PIN per accedir a l’eBiblio?
El PIN per defecte és la teva data de naixement en aquest format ddmmaaaa. Si no és aquest i no el recordes, en pots generar un de nou des d'aquí: https://aladi.diba.cat/patroninfo*cat

3.- Com puc saber el número de carnet o validar-lo (està caducat, l’ha perdut o té penalitzacions)?
Posa't en contacte amb nosaltres: b.st.vicensm@diba.cat

4.- No em puc donar d’alta com usuari temporal per utilitzar l'eBiblio.
Posa't en contacte amb nosaltres b.st.vicensm@diba.cat