Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

23.6.16

Turisme a les biblioteques - quatre propostes per viatjar a l'estiu

Seguint les passes de Cervantes
Et proposem un viatge molt especial amb motiu de la commemoració del 400 aniversari de la mort de l'escriptor Miguel de Cervantes, que se celebra al llarg de l'any 2016. Coneix tres ciutats que van formar part de l'itinerari vital del que és considerat el més important escriptor en llengua espanyola de tots els temps i autor de la primera novel·la moderna, "El Ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha".
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Aventures amb autocaravana
Els viatges i escapades amb autocaravana o furgoneta adaptada cada cop tenen més seguidors perquè hi ha molts viatgers que prefereixen anar al seu aire, sense pensar on parar a dormir o a menjar. Si tens ganes de fer carretera i veure llocs increïbles, consulta aquests consells pràctics per iniciar-te en aquesta aventura.  
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Donostia – San Sebastià, capital europea de la cultura 2016
La proclamació de la ciutat com a capital de la cultura europea aquest 2016  és un bon motiu per fer-hi una escapada  i gaudir de la seva eterna vitalitat. Si Donostia és sempre un destí perfecte, aquest any cal sumar-li l’extens programa d’activitats que inclouen el projecte “2016 lecturas” promogut per les biblioteques i llibreries de la ciutat.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Els bibliotecaris recomanen
Camí de ronda: la travessa a peu de la Costa Brava
El camí de Ronda de la Costa Brava permet fer senderisme vora mar i acabar les excursions amb remullada. L’editorial Alpina proposa diferents rutes on s’explica la descripció de les diferents etapes, amb la distància que s’ha de recórrer, el desnivell i el temps necessari per dur-les a terme. Així doncs, calceu-vos les botes de caminar, agafeu els pals, i no us descuideu el banyador. Queda inaugurat l'estiu!
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Acabats d’arribar a les biblioteques
Castilla-La Mancha
Fernando de Giles
Carcasona y la ruta de los cátaros
Francisco Sánchez
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
I molt +
Recorda que al prestatge virtual de turisme de la Biblioteca Virtual trobaràs totes les recomanacions de llibres, cinema i música dels bibliotecaris i les activitats de les biblioteques sobre el tema que més t’interessa. I si el que vols són idees per al cap de setmana ben a prop de casa, subscriu-te també al butlletí de Barcelona és molt més.