Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

28.6.16

Guia de lectura de còmic per viure millor l'estiu @bibliotequesXBM

T’agraden els dolents?
Les pàgines dels còmics són plenes de personatges foscos, entremaliats  o intrínsecament dolents que donen vida a les històries i ningú qüestiona la seva existència. Repassem alguns d’aquests carismàtics personatges  perquè, com va dir l’actriu Mae West, "Les nenes bones van al cel, les dolentes a tot arreu".
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Còmics per viatjar
Et proposem viatjar per tot el món sense sortir de casa utilitzant els còmics com a mitjà de transport. Guy Delisle, autor de còmics viatgers com “Crónicas de Jerusalen” o “Pyongyang”, descriu els còmics com postals plenes de detalls que ens mostren altres cultures i realitats en forma de fotos fixes. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Inclou els còmics a la teva vida
Humor, súper herois, neurosis obsessives, cuina, ciència-ficció...tot això i molt més és el que ens recomana el nostre expert Jaume Vilarrubí de la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà amb l’objectiu d’endinsar-nos en el món del còmic. Ell està convençut que aquesta tria no et deixarà indiferent.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Els bibliotecaris recomanen
Pies descalzos: una historia de Hiroshima
En Keiji Nakazawa tenia sis anys quan la bomba d'Hiroshima va esclatar. Tota la seva família va morir en el moment de l'explosió, excepte la seva mare. Part del seu dolor el va apaivagar admirant l'obra d'Osamu Tezuka, i inspirat per ell va decidir convertir-se en dibuixant de còmic. La seva obra cabdal, "Pies descalzos", és un còmic complex que ens permet entendre una mica millor el que vol dir sobreviure a una de les catàstrofes més greus que ha provocat l'home, i les conseqüències que va comportar per a la societat japonesa.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Acabats d’arribar a les biblioteques
Co-mix: una retrospectiva de cómics, dibujos y bocetos
Art Spiegelman
Una entre muchas
Una
Los últimos días
Dennis Hopeless
La conquista de la casa: un gran viaje en el tiempo
Daniel Torres
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
I molt +
Recorda que al prestatge virtual de còmics de la Biblioteca Virtual trobaràs totes les recomanacions de  llibres, cinema i música dels bibliotecaris i les activitats de les biblioteques sobre el tema que més t’interessa.
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email