Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

18.9.15

Properes activitats.

L’hora del conte, cada dimecres a les 17h.  

El temps canvia i ve de gust seure a escoltar històries que ens ajudaran a créixer. A la biblioteca tornem a fer l’hora del conte. Hem preparat una programació pensant en tu. T’hi esperem!

  • Dimecres, 7 d’octubre, a les 17h, contes de motxilla.


Arreu del món hi ha històries que no entenen de barreres ni de fronteres, són viatgeres perquè vénen de molt lluny per ensenyar-nos quelcom positiu.

  • Dimecres, 14 d’octubre, a les 17h, contes del món.


Ampliarem la mirada per conèixer com viuen les persones d’altres cultures.

  • Dimecres, 21 d’octubre, a les 17h, contes de la natura.


Els canvis que s’observen en el nostre entorn serveixen per recrear llegendes que parlen dels habitants dels bosc i muntanyes. 

  • Dimecres, 28 d’octubre, a les 17h, treure’s contes del barret. A càrrec de Dídac Micaló.


En Dídac té un barret màgic ple d’històries i personatges com ara un iaio a qui has de cridar molt fort perquè t’entengui, o un tiet que sembla un extraterrestre i un país on la gent s’alimenta de lletres.

Una sessió emocionat, no te la perdis!.