Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

1.9.15

Biblioteques en xarxa @ novel·la



Un tipus dur
Se’l coneix amb el sobrenom de Demon Dog of American Crime Fiction i les seves obres s’inclouen en el gènere Hard Boiled, evolució dura de la novel·la negra iniciada als anys trenta per Dashiell Hammet i Raymond Chandler. James Ellroy descarrega fúria i passió en la seva prosa telegràfica.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

L’art de seduir
Care Santos, premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull per "Desig de xocolata", ens explica que escriure consisteix en apassionar el lector. Ens confessa que el primer que fa és imaginar el personatge i després construeix la trama al seu voltant. Descobreix més detalls sobre l’autora al Prestatge virtual de Novel·la. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Els contes de la reina del pop
Madonna ha desenvolupat moltes facetes artístiques i empresarials: cantant, ballarina, compositora, productora, actriu, dissenyadora de moda, model, directora cinematogràfica i també escriptora de contes infantils. És autora de diversos contes il·lustrats, alguns dels quals pots trobar a les biblioteques. Fem un recorregut per la seva trajectòria com a autora i també com a lectora voraç, repassant els llibres que més l’han marcat. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Recordem Italo Calvino
Italo Calvino va néixer a Cuba però de ben petit ja es va instal·lar a Itàlia. Va publicar la seva primera novel·la animat pel seu amic Cesare Pavese, lluità contra el feixisme durant la Segona Guerra Mundial i va ser autor d’una obra lúcida que el va convertir en un dels autors més destacats del segle XX. Repassem vida i obra d’aquest autor, mort ara fa trenta anys. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Acabats d’arribar a les biblioteques
La grandeza de la vida
L'estiu de 1923, durant una estada a la vora del Bàltic, Franz Kafka, malalt de tuberculosi i conegut com a escriptor només per uns pocs iniciats, coincideix amb la jove cuinera Dora Diamant. En el transcurs de poques setmanes, Kafka farà el que mai no hauria imaginat: decideix anar a viure amb una dona i compartir-ho tot amb ella. En un Berlín immers en la hiperinflació, s'atreveix a gaudir d'una vida en comú amb Dora fins a la seva mort, al juny de 1924.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Un film (3000 metres)
"Un film (3000 metres)" és una obra única. La fascinació pels baixos fons que ha generat a França Honoré de Balzac o Victor Hugo, a Catalunya produeix aquesta novel·la contemporània del cine mut. Tota l'energia viva de la belle époque i tota la gràcia de Víctor Català, pseudònim de Caterina Albert, ressonen en aquestes pàgines, veritable tresor enterrat de la literatura catalana. Tot i que la crítica la condemnà per anacrònica, és una meravella fora del temps.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Algú com tu
El Jean-Pierre Zanardi, galerista a la Rive Gauche, és un esperit lliure. La Paulina Homs, de vida tranquil·la i familiar a Barcelona, arriba a París per al casament de la seva cosina. Aquests són els dos protagonistes del darrer llibre del periodista i escriptor Xavier Bosch, amb què s’ha endut el Premi Ramon Llull 2015. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

El lector del tren de les 6.27 h
En Guylain Vignolles no és atractiu ni lleig, ni gras ni prim. La seva feina consisteix a destruir allò que més estima: és l'encarregat de supervisar "la Cosa", l'abominable màquina que tritura els llibres que ja ningú vol llegir. Quan s'acaba la jornada laboral, en Guylain rescata les poques pàgines que han sobreviscut a la carnisseria. I cada matí, en el tren de les 6.27h, les llegeix en veu alta per a alegria dels passatgers habituals. Un dia descobreix una peça de literatura atípica que li canviarà la vida...
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Torn de nit
La petició d’un informe a càrrec de l’excel·lentíssim alcalde de Vilaclara és el tret de sortida que posa en marxa l’engranatge del torn de nit del cos policial d’aquesta vila de l’Empordà: un seguiment nocturn ple de tasques que, en el decurs d’una setmana, nit rere nit, s’entrellacen entre si, trencant la tranquil·litat de la població i posant-la potes enlaire. No et perdis aquesta videorecomanació. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

I molt +
Recorda que al prestatge virtual de novel·la de la Biblioteca Virtual trobaràs totes les recomanacions de llibres, cinema i música dels bibliotecaris i les activitats de les biblioteques sobre el tema que més t’interessa.
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email