Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

9.7.15

Espectacle - Cabaré Paròdia @ Plaça del Poble - dissabte 11j 19h

El Circ Los presenta a Sant Vicenç el seu espectacle "Cabaré Paròdia"

Dissabte 11 de juliol, a les 7 de la tarda, a la Pl. del Poble

Aquest proper dissabte, 11 de juliol, els 3 integrants del Circ Los seran els encarregats d’aixecar el teló de l’escenari estiuenc de la plaça del Poble amb el seu espectacle Cabaré Paròdia. La cita és a la 7 de la tarda.


Cabaré Paròdia és una presentació de circ tradicional transportat al carrer i de forma parodiada, on els polifacètics artistes desenvolupen una successió de números de diferents tècniques circenses amb una forta personalitat artística i llenguatge clownesc.

Tot el conjunt amanit amb un fresc sentit de l'humor, color i alta vitalitat que fan que en resulti un fresc i equilibrat combinat que provoca sensacions i sentiments molt variats. L’espectacle, amb números individuals, en parella i grupals de caire acrobàtic, no deixarà indiferents ni als petits ni als més grans.

Aquesta proposta forma part del programa “L’Estiu a la Plaça”, impulsat per la Regidoria de Cultura.