Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

17.7.15

Cinema - Ocho apellidos vascos @ Plaça del Poble - dissabte 18 de juliol a les 22 h.

La plaça del Poble canvia l'escenari d'estiu per una pantalla de cinema a la fresca


Aquest proper dissabte, 18 de juliol, la plaça del Poble es transformarà en una gran platea de cinema a l’aire lliure, on s’hi projectarà l’aclamada pel·lícula Ocho apellidos vascos, dins del programa de L’Estiu a la Plaça. La cita és a les 10 de la nit amb entrada lliure.

És possible unir a un fan de Kortatu i a un altre de Los del Río i aconseguir que congeniïn. En la pel·lícula d'Emilio Martínez-Lázaro, Ocho apellidos vascos, aquesta arriscada pregunta pren forma de comèdia romàntica per demostrar que els primers, els bascos, no són tan fers ni els altres, els andalusos, tan mandrosos com subratllen els tòpics, i que fins i tot pot néixer l'amor entre uns i altres.

Dani Rovira, Clara Lago, Karra Elejalde donen vida a aquesta història que a mitjans del 2014 es va convertir en la pel·lícula espanyola més vista de la història. Us la deixareu perdre???
SINOPSI
Rafa, un jove sevillà de família adinerada, coneix
una preciosa noia basca durant la Feria de Sevilla. El noi s’enamora completament d’ella i quan torna a la seva ciutat, s’adona que haurà de viatjar al nord si vol recuperar-la.
Així, emprèn una aventura sonada enfrontant-se a la por d’un lloc desconegut, diferent a tot el que ha vist fins ara. Però les coses no seran fàcils: per aconseguir l’aprovació del pare de la noia, Rafa s'haurà de fer passar per basc, un dels seus pitjors malsons...