Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

8.7.15

Biblioteques en xarxa.

Biblioplatges i bibliopiscines
Com cada any, les biblioteques i bibliobusos porten els seus serveis a l’aire lliure perquè puguis llegir a la vora del mar, a la piscina o en un parc. Hi trobaràs novel·les breus, còmics, revistes, però també activitats per a diversos públics. Recorda a més que a l’estiu les biblioteques reajusten el seu horari habitual. Consulta’l aquí
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Accessible i ràpid
Ja pots consultar còmodament el catàleg de les biblioteques des del teu mòbil. Estrenem una nova interfície dissenyada expressament per a telèfons intel·ligents, d’ús ràpid i senzill. Podràs buscar llibres, CD o DVD, veure si estan disponibles, reservar-los i renovar els teus préstecs. Per accedir-hi només cal entrar al catàleg amb el mòbil i el format s’adapta automàticament a la pantalla del telèfon. 
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
A la Biblioteca Virtual
Planifica el teu viatge perfecte amb una guia de lectura on et recomanem les millors guies, apps, revistes i webs viatgeres. Si el que busques és fer turisme en família t’expliquem els secrets per viatjar amb nens. En cas que et quedis a casa per vacances, també tenim diferents propostes: un llistat de còmics que et faran descobrir diferents cultures sense moure’t i un vídeo per aprendre a fer un hort a casa teva.
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Mirar el passat
El dipòsit digital de la Xarxa de Biblioteques Municipals, Trencadís, renova el seu web per fer-se més intuïtiu. Accediràs a fotografies, revistes, cartells… d'interès històric, que et permetran descobrir, per exemple, el naixement del barri barceloní de Canyelles, escoltar testimonis sobre la guerra civil, consultar programes de festa major de principis del segle passat o accedir a una col·lecció de premsa local del segle XIX.  
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email