Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

9.6.15

Biblioteques en xarxa.

eBiblio Catalunya
Ja està disponible el servei  de préstec gratuït de llibres electrònics adreçat als usuaris que tinguin carnet de qualsevol biblioteca pública de Catalunya.
El nou servei comptarà amb una col·lecció inicial de més de 1.900 títols d'obres de ficció i no ficció de diferents gèneres i temàtiques, amb fons en català i castellà, i per a públic adult, així com infantil i juvenil. Aquest fons complementa al que ja ofereixen en format físic les biblioteques públiques als seus usuaris.
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Entrevistes virtuals
Rosa Regàs és la convidada del mes de juny de les Entrevistes Virtuals. De l'1 al 24 de juny pots enviar les teves preguntes a l'autora a través del formulari que trobaràs a la Biblioteca Virtual. Les respostes de Regàs es publicaran el 30 de juny al web.
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Al Club del llibre
El proper 17 de juny a les 19h l'escriptor de Se sabrà tot, Xavier Bosch, es trobarà amb els lectors al Teatre Conservatori Manresa.
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Tens ganes d'estiu?
La Biblioteca Virtual t'ofereix, un any més, diverses propostes per preparar les vacances i viure l'estiu amb plenitud. 
Per als nens i nenes, el portal Gènius també inclou recomanacions pensades per als més petits, un recull de les activitats a les biblioteques, receptes de cuina estiuenca i també propostes de manualitats i jocs, així com una postal virtual perquè els infants la puguin enviar als seus amics.
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Prestatge virtual de Cuina i Vins
Se'l considera el millor pastisser del món i diu que a la cuina hi ha dos grans secrets: humilitat i passió. Albert Adrià fa un repàs a la seva trajectòria i et proposa fer un cop d'ull al Prestatge virtual de Cuina i vins 
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Per a tots els gustos
Aquest mes et recomanem un recorregut per  un dels contes més famosos de la història de la literatura universal, "Alícia al País de les Meravelles" que compleix 150 anys. Si prefereixes gaudir del teatre, et recordem que amb el carnet de les biblioteques tindràs un 20% de descompte per comprar entrades pel GREC Festival de Barcelona. I per últim, et recomanem un seguit de pel·lícules i llibres per despertar els sentits i faran que se't faci la boca aigua.
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email