Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

15.5.15

Biblioteques en xarxa

Prestatge virtual d’Arts escèniques
Com s’ho fa una actriu per esclatar a plorar en una escena? I per riure? Mercè Martínez, que interpreta la Nora a la sèrie “La Riera” i que ha participat en diversos muntatges teatrals, especialment obres musicals, ens ho explica i ens recomana visitar el prestatge virtual d’Arts escèniques.
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Entrevistes virtuals
Donna Leon és una de les autores de novel·la negra més llegides a tot el món, creadora del personatge del comissari Guido Brunetti, i ara la nostra convidada a les Entrevistes virtuals. Envia-li la teva pregunta fins al 24 de maig i et respondrà el proper dia 29 des de la Biblioteca Virtual.
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Per a tots els gustos
T’apassionen els esports d’aventura? Et proposem diversos llibres perquè els coneguis a fons. Si vols una afició menys arriscada, consulta l’apartat de centres d’interès sobre el “Fet a mà”, que inclouen bijuteria, decoració, bricolatge... Per últim, et recomanem una ruta literària pels districtes de Barcelona a través dels seus llibres.  
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Al Club del llibre
El proper 23 de maig a les 12h la periodista i autora de la saga juvenil Dragal, Elena Gallego Abad, es trobarà amb els lectors a la Biblioteca Central de Terrassa.
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email
Especial web Any de les biblioteques
Enguany celebrem l'Any de les biblioteques perquè fa cent anys que la Mancomunitat de Catalunya va posar en marxa la Xarxa de Biblioteques Populars. Si vols conèixer l’origen i evolució d’aquests equipaments, consulta l’especial que hem preparat, on també trobaràs un recorregut per als més petits.
Comparteix

FacebookTwitterGoogle+Email