Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

28.4.15

Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten la nova guia de recursos "Balls i danses del Maresme"

Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten la nova guia de recursos
Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten, com cada any pels volts de Sant Jordi, la nova guia de recursos "Balls i danses del Maresme". La guia és fruit d'un laboriós treball de recerca, on experts i especialistes han unit esforços per a recopilar i recuperar aquesta cultura tradicional de la nostra comarca. En aquesta ocasió també s'ha comptat amb la col·laboració de l'Esbart Català de Dansaires i del Sr. Pompili Massa.
Com cada any s'edita la guia en format paper i per tercer any consecutiu es presenta també en format digital, accessible de forma gratuïta des de Google Play i Apple Store, sota els noms de BibliosMaresme (per a tauletes tàctils) i BiblioMaresme (per a telèfons mòbils).
Aquesta aplicació per a dispositius mòbils (App) inclou el següent:
•La guia "Balls i danses del Maresme".
•Els vídeos dels balls.
•Una fitxa de cada biblioteca amb informació sobre els seus serveis, horaris,  dades de contacte i geolocalització.
•Un plànol virtual dels espais de cada biblioteca.
Esperem que la guia d'aquest any us desperti el desig de conèixer les danses tradicionals de  més a prop!!