Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

17.4.15

Biblioteques en xarxa


Apartat especial a la Biblioteca Virtual
Viu el Sant Jordi amb les biblioteques
En l’especial web, els bibliotecaris et recomanen diversos llibres perquè tinguis més clar quins títols t’interessen. També hi trobaràs un llistat de cançons ben “literàries”, propostes d’activitats, una mirada al personatge del drac en el món del cinema, i idees perquè els nens i nenes gaudeixin de la diada de Sant Jordi. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Al Club del llibre
Carme Riera i Andreu Martín, en conversa amb els lectors
El proper 27 d’abril l’autora de “Dins el darrer blau”, Carme Riera, serà a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès per parlar de les seves obres. Ho farà al Club del llibre, cicle de xerrades amb escriptors a la Xarxa de Biblioteques Municipals. També hi passarà Andreu Martín, conegut per les seves novel·les policíaques. Aquesta trobada serà a la Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet el proper 7 de maig. Totes dues xerrades seran a les 19h. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Els llibres més prestats
I tu, ja els has llegit?
“Victus”, d’Albert Sánchez Piñol, és, un cop més, la novel·la més prestada a la Xarxa de Biblioteques Municipals durant el primer trimestre de l'any. La segueix “Misión Olvido”, segona novel·la de María Dueñas després de l’èxit d’“El temps entre costures”. El tercer lloc és per a “Desig de xocolata”, de Care Santos, qui es va endur el Premi Ramon Llull 2014 amb aquesta història sobre tres dones unides per la seva passió per la xocolata. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Entrevistes virtuals
Envia la teva pregunta a Jaume Cabré
Què vols saber sobre l'escriptor i guionista de sèries de televisió com “La granja” o “Estació d’enllaç”? Fins el 26 d'abril pots preguntar a Jaume Cabré tot el que vulguis sobre les seves obres, entre les que trobem “Jo confesso”, “Les veus del Pamano” o “La teranyina”. Les respostes de l’autor es publicaran el 29 d'abril a la Biblioteca Virtual.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Una veu penetrant
Cent anys de la dama del jazz
Poques vegades una artista ha estat tan admirada per la seva capacitat d'expressar el dolor que acompanya l'amor. Juntament amb Sarah Vaughan i Ella Fitzgerald, Billie Holiday és considerada una de les veus femenines més influents del jazz. La revista “Time” va escollir el seu tema "Strange Fruit", que et convidem a escoltar, com a millor cançó del segle XX.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email