Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

5.2.15

Exposició Escoles d'altres mons.

Dissabte passat vam inaugurar l’exposició Escoles d’altres mons, un treball del foto-periodista  Kim Manresa.



L’observació de les fotografies ajuda a reflexionar sobre l’educació, podem veure la importància que té en la vida de les persones i com a motor de progrés de la societat. També fer comparacions amb realitats molt diferents a la nostra.



El comissari de l’exposició Carlos Ernesto García va fer una visita guiada, de les fotografies destacà la del nen que camina deu quilòmetres cada dia per anar a l’escola, la de la comunitat que tria un nen perquè sigui el que tindrà formació, la de la biblioteca que té quatre o cinc prestatges de llibres...




Escoles d’altres mons és una de les exposicions itinerants de la Diputació de Barcelona que la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha volgut mostrar dins de la programació d’activitats de la Biblioteca. Podeu visitar-la a la sala d’exposicions del Centre Cívic El Gorg, fins al 27 de febrer.