Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

11.2.15

Biblioteques en xarxa.



Descarrega’t l’app BibliotequesXBM
Ara el carnet de la biblioteca, al teu mòbil
T’has deixat el carnet de la biblioteca a casa? Amb la nova versió de l'aplicació mòbil de la Xarxa de Biblioteques Municipals duràs el teu carnet instal·lat al mòbil i podràs fer préstec o autopréstec de documents, i gaudir dels avantatges del carnet. La nova versió, apta per a sistemes Android i iOS, també inclou un accés directe al Catàleg Aladí, amb més de 9 milions de documents. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Tens ànima d’escriptor?
Participa en un concurs de microrelats sobre pirates
El Museu Marítim de Barcelona convoca un concurs de relats breus, amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals, entre altres. El certamen és obert a majors de 10 anys. Els textos, en català o castellà, han de ser inèdits i no superar les 150 paraules. S’han d’enviar al blog del concurs fins al 19 d’abril. El guanyador de cada categoria s’endurà una tauleta tàctil i un passeig amb el pailebot Santa Eulàlia. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Entrevistes virtuals a escriptors
Què vols saber d’Alicia Giménez Bartlett?
Fins al 24 de febrer pots enviar les teves preguntes a la creadora del personatge de Petra Delicado. Per fer-ho, només has de ser major de 14 anys i escriure la teva pregunta al formulari de la Biblioteca Virtual. Les respostes de l'escriptora es publicaran el 25 de febrer al web. Fins avui, Giménez Bartlett ha publicat nou novel·les de la sèrie policíaca protagonitzada per la inspectora Delicado. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
La Biblioteca Virtual t’ofereix...
Ja és aquí el Carnestoltes i per celebrar-lo et proposem diversos recorreguts per carnavals de Catalunya i Espanya. Per als petits, el portal Gènius ha preparat manualitats, receptes de cuina, novetats literàries i més, perquè s’endinsin en la festa més esbojarrada. Però també arriba Sant Valentí i el Dia Europeu de la Salut Sexual. No et perdis la informació que hem enllestit al prestatge virtual de salut i l’especial d’escapades romàntiques. Tot això i més ho trobaràs a la Biblioteca Virtual, on podràs consultar també els avantatges del carnet de biblioteca. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
A la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, el 28 de febrer a les 12h
Club del llibre amb una veu jove i polifacètica
Hypatia Pétriz, nascuda el 1998, és una de les autores més joves que ha publicat a Catalunya. Amant de la música i la literatura, va escriure la seva primera novel·la, “Diari de H”, amb només 13 anys. Un any després va escriure’n la seqüela, “La bomba H”. Ha editat un disc i és la realitzadora i actriu dels seus videoclips. Amb la col·laboració de La Galera. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email